/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cristiano Ronaldo este acuzat de autoritățile spaniole că ar fi ascuns de fisc 14,7 milioane de euro

13 iunie 2017, ora 18:53

Procuratura din Madrid a depus o plângere împotriva fotbalistului portughez care ar fi profitat de o structură corporativă creată în anul 2010 pentru a ascunde de fiscul spaniol veniturile generate în Spania din drepturile de imagine ale acestuia, scrie Agerpres.

Aceeași soartă a avut-o și fotbalistul Lionel Messi de la FC Barcelona, care pentru fapte similare a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit BBC, Cristiano Ronaldo a declarat pentru Radio Television Portuguesa că nu îi este frică așa cum nu are nimic de ascuns. Potrivit revistei economice americane Forbes, Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv în întreaga lume pentru al doilea an consecutiv, încasând 82,6 milioane de Euro în ultimul an din salarii și contracte publicitare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram