/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

SunStroke Project a fost desemnată cea mai bună trupă de la Eurovision 2017

missing
13 iunie 2017, ora 15:24

Deși în concurs pot participa doar 42 de țări, la acest voting au putut participa toate țările lumii. Trupa moldovenească care a făcut furori pe scena Eurovision anul acesta, desemnată drept cea mai bună trupă din concurs, a obținut 24,7% din voturi, care este, de altfel, unul dintre cele mai bune rezultate obținute vreodată la această categorie.

În cadrul aceluiași top, Salvador Sobral, câștigătorul care a fost din partea Portugaliei, a fost desemnat cea mai bună voce masculină, iar Alma, reprezentanta Franței – ce mai bună voce feminină.

Foto: escradio.com

Foto: escradio.com

Foto: escradio.com

Reamintim că în cadrul concursului băieții de la SunStroke Project au participat cu piesa „Hey, Mama”, care a reușit să poziționeze Moldova pe locul trei, un rezultat istoric pentru țara noastră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram