/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Înscrie-te la Școala de Vară „Chișinău Loading” și contribuie la rezolvarea problemelor urbane din capitală

missing
14 iunie 2017, ora 11:06

Școala de vară este organizată de către Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare din Moldova și își propune să experimenteze împreună cu tinerii soluții inovative de rezolvare a provocărilor cu care ne întâlnim zilnic.

Scopul proiectului este de a promova dezvoltarea durabilă urbană prin intermediul experimentării inovative, unde tinerii vor contribui cu soluții inovative pentru soluționarea anumitor provocări urbane, dezvoltarea prototipurilor pentru servicii noi sau produse și testarea acestora în timp limitat și cu buget restrâns.

Timp de două săptămâni, participanții vor lucra în echipe a câte 10 persoane și vor fi ghidați de către mentorii din cadrul PNUD Moldova. Aceștia vor încerca să rezolve problema subteranelor sumbre din capitală, a trecerilor de pietoni, a clădirilor cu fațade deteriorate, a stațiilor întunecate, a lipsei marcajelor turistice, dar și alte probleme cu care se confruntă capitala noastră. Pentru fiecare prototip va fi alocată o sumă în valoare de 200 de dolari.

Pentru a te înregistra, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere până pe data de 1 iulie. Acest proiect se desfășoară în conformitate cu Obiectivul de Dezvoltare Durabilă, care presupune în sine scopul Nr. 11 – Dezvoltarea sustenabilă a orașelor și comunităților.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram