/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Soții Manciu infirmă toate acuzațiile aduse la adresa localului lor. „În bucătărie e ca în farmacie”

15 iunie 2017, ora 10:48

Indignați de situația creată, soții Manciu au venit cu replici într-un live făcut pe Facebook, în care au infirmat toate informațiile care au apărut în presă, spunând că toate produsele sunt cumpărate de ei personal sau de către mama Olgăi, iar actele pentru produse sunt nelipsite.

„Lucrul pe care ni-l dorim să îl facem în localul nostru este cel de a presta servicii de calitate, și nu doar pentru a ajunge unul dintre cele mai bune localuri. Noi vrem să aducem calitate oamenilor, publicului și oaspeților care vin la noi să se odihnească. Noi vrem să facem lucruri frumoase, calitative, pentru voi, pentru noi, pentru suflet, pentru că acest loc e un loc de suflet pentru familia noastră, e a doua noastră casă, și chiar am depus multă străduință, putere, multe nopți nedormite pentru a-l vedea în sfârșit deschis. Pentru noi, în primul rând, prestarea serviciilor de calitate, este numărul unu, articol care stă în grila zilei noastre”, a explicat Alexandru Manciu.

Soții spun că inspecția a venit pe neașteptate, în condițiile în care aceștia activează de doar două săptămâni și jumătate. Pe lângă toate acestea, ar fi imposibil să scoată localul spre vânzare la un termen atât de mic de activitate.

„Dimineața noi am găsit anunțul despre vânzare. Noi am sunat, compania dată ne-a zis că nu mai activează de jumătate de an. Noi nu știm cine ei sunt. Ei au venit la a doua săptămână a noastră de activitate. Noi nu am putut să știm că ei vin sau, mai ales, să vindem localul. Ceea ce ține de narghilea, e unica încălcare majoră.  Dar să fim sinceri, toate localurile din Chișinău au narghilea. În foarte puține localuri nu se fumează deloc. M-a durut mult că s-a scris despre antisanitarie, dar vă asigur, bucătăria e foarte curată, ca în farmacie”, au mai zis aceștia.

Soții au mai ținut să puncteze că și poliția a omis multe detalii, motiv pentru care vor lua un avocat pentru a rezolva situația creată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram