/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un artist sirian i-a pictat pe liderii lumii în postură de refugiați

missing
15 iunie 2017, ora 15:59

„Inițial am fost condus de propria mea experiență și de furia pe care am simțit-o ca orice alt sirian. Scopul meu s-a mutat dintr-o expresie de furie, la o dorință vie de a dezarma caracterele și de a le picta în afara pozițiilor lor ce le conferă putere”, a declarat artistul Abdalla Al Omari.

În tablourile sale poate fi regăsit Vladimir Putin, Donald Trump, Bashar Assa, Kim Jong-un, Boris Johnson, Theresa May, Nicolas Sarkozy, Francois Hollande, David Cameron, Barack Obama și Angela Merkel.

#putin #hilary #trump ..#etc

A post shared by Abdalla Al Omari (@abdalla.al.omari) on

Vlad" from #thevulnerabilityseries show. Oil-acrylic on canvas. On view at @ayyamgallery #dubai until July 6 #vladimirputin

A post shared by Abdalla Al Omari (@abdalla.al.omari) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram