Abdalla Al Omari a creat o serie de lucrări intitulate „Vulnerabilitate”, în care pezintă mai mulți lideri politici nevoiți să își părăsească propria țară. Omari este un refugiat ce a trebuit să părăsească Siria, iar lucrările sale au devenit virale pe internet.

„Inițial am fost condus de propria mea experiență și de furia pe care am simțit-o ca orice alt sirian. Scopul meu s-a mutat dintr-o expresie de furie, la o dorință vie de a dezarma caracterele și de a le picta în afara pozițiilor lor ce le conferă putere”, a declarat artistul Abdalla Al Omari.

În tablourile sale poate fi regăsit Vladimir Putin, Donald Trump, Bashar Assa, Kim Jong-un, Boris Johnson, Theresa May, Nicolas Sarkozy, Francois Hollande, David Cameron, Barack Obama și Angela Merkel.

#putin #hilary #trump ..#etc

A post shared by Abdalla Al Omari (@abdalla.al.omari) on

Vlad" from #thevulnerabilityseries show. Oil-acrylic on canvas. On view at @ayyamgallery #dubai until July 6 #vladimirputin

A post shared by Abdalla Al Omari (@abdalla.al.omari) on

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!