/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Blănuri naturale de nurcă în valoare de circa 100 mii lei, depistate la vamă în plină vară

19 iunie 2017, ora 15:55

Bunurile au fost descoperite în compartimentul marfar al unui microbuz de model „Mercedes Sprinter” care circulă pe ruta Germania-Republica Moldova, fiind camuflate printre bagajele neînsoțite. Potrivit estimărilor preliminare, valoarea lotului reținut se cifrează la aproximativ 100 mii lei.

Articole vestimentare nedeclarate au fost depistate și pe aeroportul din Capitală. Cazurile au fost consemnate în cadrul formalităților specifice controlului la intrarea în țară, fiind reținute mai multe loturi de piese vestimentare pentru copii și adulți, în asortiment.

Contravenienții sunt două persoane, o conațională în vârstă de 34 de ani și o cetățeană a Federației Ruse, de 36 de ani. Ambele au sosit în țară cu cursa Istanbul – Chișinău.

În toate cazurile enumerate, autoritatea vamală a dispus reținerea loturilor și inițierea cercetărilor de rigoare conform procedurilor legale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram