/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Incendiul din Londra: Poliţia a anunţat că bilanţul incendiului a ajuns la 79 de morţi

missing
19 iunie 2017, ora 15:34

Stuart Cundy, oficial din cadrul Scotland Yard, a declarat că bilanţul ar putea fi revizuit în cursul anchetei privind incendiul de la Londra. Bilanţul anterior era de 58 de morţi şi câteva zeci de persoane dispărute.

„Este greu de descris câte distrugeri a cauzat focul”, a declarat Cundy, care a adăugat că „realitatea groaznică” este că există posibilitatea ca unele victime să nu poată fi identificate.

Operaţiunile de căutare a victimelor ar putea dura „săptâmâni”, a declarat Dany Cotton, şeful Brigăzii de Pompieri din Londra.

Un incendiu a izbucnit la o clădire de apartamente cu 24 de etaje, din vestul Londrei, Grenfell Tower. Pompierii au verificat aproape toate etajele clădirii şi încearcă să afle cauzele producerii incendiului.

Documente postate online ce datează de circa un an arată că rezidenți s-au plâns în mai multe rânduri de starea imobilului și de riscuri potențiale de incendiu.

Blocul-turn cu 120 de apartamente era aproape calcinat după ce a fost mistuit de flăcări o bună parte din noapte.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram