/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Echipa de fotbal Milsami are opt jucători noi. Cine sunt și unde au jucat anterior aceștia?

20 iunie 2017, ora 18:18

– Jardan Vasile, fundaș dreapta, în vârstă de 23 de ani. Ultimul său club a fost Dinamo-Auto din Tiraspol. A mai jucat la Academia Chișinău și Dacia Chișinău. Triplu medaliat cu bronz al Diviziei Naționale, a fost convocat la naționalele Moldovei Under-17, Under-19 si Under-21.

– Platica Sergiu, atacant/mijlocas ofensiv, in varsta de 26 de ani. Se alatura vulturilor rosii din postura de golgheter a echipei Speranta Nisporeni. In editia anterioara a Diviziei Nationale s-a clasat pe locul 3 in TOP-ul golgheterilor, cu 9 reusite. Anterior a jucat la FC Sfantul Gheorghe Suruceni.

– Celeadnic Eugen, mijlocas defensiv, in varsta de 26 de ani. Ultimul sau club a fost Academia Chisinau. A mai jucat la Speranta Crihana Veche, Sfantul Gheorghe Suruceni si FC Tiraspol.

– Craciun Artur, fundas central, in varsta de 18 ani. Vine de la FC Tiraspol, iar anterior a jucat la Zimbru Chisinau, al carui discipol este. Artur este jucator al nationalei Moldovei Under-19.

– Belevschi Alexandru, fundas stanga, in varsta de 22 de ani. Ultimul club – Zimbru Chisinau, al carui discipol este. A mai jucat si la Petrocub Hancesti. Fost jucator al nationalei Moldovei Under-21.

– Rusnac Andrei, mijlocas, in varsta de 20 de ani. Ultimul club – Zimbru Chisinau. Andrei este discipol al CSCT Buiucani, iar in cariera sa a mai evoluat la Dacia-2, Victoria Bardar si Academia. Ex-jucator al nationalei Under-19 a Moldovei.

– Rassulov Vladimir, mijlocas in varsta de 24 de ani. Ultimul sau club a fost Dinamo-Auto din Tiraspol. A mai jucat la Zarea Balti, FC Saxan, Zimbru Chisinau si FC Valetta (Malta) . Cu FC Valetta, Vladimir a cucerit titlul si cupa in Malta. Ex-jucator al nationalei Moldovei Under-21.

– Apostolachi Cristian, portar. Discipol al clubului Sheriff Tiraspol, este un tanar portar de perspectiva, component al lotului Moldovei Under -17.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram