/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un moldovean este restanțier la Fisc cu „o povară” de tocmai 14 bani

missing
20 iunie 2017, ora 12:59

Update. Șefa serviciului de presă al SFS a venit cu o replică la reacțiile care au fost stârnite pe internet în urma publicării scrisorii de către bărbat. „Scrisorile de conformare constituie un instrument important de administrare fiscală care se aplică în raport cu contribuabilii a căror povară fiscală este mai mică față de povara fiscală medie înregistrată pe domeniul economic de activitate similară. Concretizăm că, povara fiscală nu reprezintă o datorie, ci suma obligației fiscale in cifra de afaceri. Totodată, din motiv că scrisoarea nu a fost pe deplin înțeleasă de către mai mulți cetățeni și a trezit discuții contradictorii, SFS va revizui conținutul acesteia pentru a fi mai accesibilă contribuabilului”, a menționat aceasta pentru bani.md. 

 

Foto: captură

Foto: Facebook.com/Andrei Botnaru

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram