/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Foc la ghete pe biciclete - tur pe două roți de la Chișinău până la Orhei

21 iunie 2017, ora 16:13

Vor fi două stop-uri în distanța pînă la Isacova și unul la întoarcere. La opriri toți bicicliștii vor fi asigurați cu apă, fructe uscate și ciocolată. Destinația finală a traseului este Centrul Pediatric de Îngrijiri Paliative „Casa Angelus” situat în s. Isacova, Orhei. Echipa Hospice Angelus îi va întilni pe participanți cu un miniconcert în aer liber dar și cu o tombolă cu premii garantate.

„Foc la ghete pe biciclete” – este evenimentul la care se pot înscrie toți cicliștii profesioniști și/sau amatori. Persoanele care vor să participe la acest tur trebuie să facă o donație de 500 de lei. Participanții pot aduna această sumă de la susținători pentru a se înregistra în tur și pot veni cu donații colective. Participantul care va reuși să colecteze și să doneze cît mai multe fonduri în susținerea cauzei Hospice Angelus Moldova va primi Cupa de Onoare Hospice Angelus Moldova și va fi invitat la toate evenimentele organizate de fundație, numele lui figurând în lista susținătorilor de onoare.

Scopul acestui eveniment este de a colecta fonduri pentru a asigura continuitatea prestării serviciilor de îngrijiri paliative de înaltă calitate dar și de a sensibiliza oamenii cu privire la importanța și necesitatea îngrijirilor paliative.

Fundația Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova”, cu numele scurt HOSPICE Angelus, este primul centru de Îngrijiri Paliative din mun. Chișinău și cel mai mare prestator de servicii medico-sociale pentru pacienții cu boli incurabile, progresive și avansate cu prognostic limitat de viață, sub 12 luni, din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram