/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ia cu tine prânzul, îmbracă cea mai dragă cămașă tradițională și mergi la Ospățul Sânzienelor

missing
21 iunie 2017, ora 16:46

Ai garantate din partea organizatorilor socializarea, specialiști care știu să facă ii și te pot învăța și pe tine, mame care educă pruncilor din fașă încă dragostea pentru tradiții și o provocare, pe care o vor dezvălui în scurt timp.

Cheamă gașca de prietene și savurați împreună gustul prânzului pe iarbă, purtând ii – așa precum strămoșii o făceau.

„Avem nevoie de esență nu doar pe plan național, dar și pe plan internațional. Lumea nu știe de noi. Lumea trebuie să ne asocieze cu ceva. Iar pentru ca aceasta să se întâmple pe plan internațional, avem nevoie de asemenea acțiuni în primul rând la nivel local. Picnicul Sânzienelor e cel mai mic efort pe care putem să-l facem. Să îmbrăcăm o ie, să ne întâlnim în acest scuar absolut fenomenal care are o simbolistică mare pentru noi, să ne așezăm pe iarbă și să stăm de vorbă fără Facebook și fără telefoane mobile. Pur și simplu să comunicăm între noi, să punem țara la cale și să aflăm, până la urmă, pentru că, sunt sigură, jumătate din noi nu știa ce înseamnă Sânzienele și nu știam că asta e planta care se numește sânziene”, a menționat Nata Albot atunci când a organizat primul prânz în 2014.

Evenimentul poate fi urmărit AICI.

Foto: Facebook/Klumea

Foto: Facebook/Klumea

Foto: Facebook/Klumea

Foto: Facebook/Klumea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram