/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Atenție! Cinci șoferi sunt căutați de poliție pentru că au fugit de la locul accidentului

22 iunie 2017, ora 12:23

În acest context angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au emis deja sancţiuni în privinţa a 12 şoferi, vinoveţi de producerea accidentelor rutiere. Confom legislaţiei în vigoare au fost aplicate sancţiuni de la 900 lei până la 1 500 lei şi total puncte de penalizare aplicate – 60.

Totodată au fost iniţiate investigaţii de identificare a şoferilor fugari, în vederea atragerii la răspundere pentru că au parăsit locul comiterii accidentului şi privării de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani. De asemenea, cinci inspectori au fost prezenţi în cadrul a 15 procese de judecată, privind sancţionarea şoferilor din vina cărora s-au produs accidente ruiere.

Poliţia Capitalei atenţionează şi solicită conducătorilor auto, de a respecta cu stricteţe prevederile regulamentului circulaţiei rutiere, întrucât vor fi sancţionaţi conform legii şi privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram