/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un automobil era cât pe ce să lovească o femeie chiar pe trecerea de pietoni

missing
22 iunie 2017, ora 10:35

Update. Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în cazul femeii care a fost la un pas de a fi lovită chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul susține că nu a fost atent, iar acum el trebuie să plătească o amendă în valoarea de 1500 de lei, pe lângă asta, i s-au adăugat 4 puncte de penalizare. Dacă amenda va fi plătită în următoarele 72 de ore, aceasta va fi în jumătate. Mai mult, dacă tot s-a prezentat în persoană la sediul Brigăzii de patrulare, autoritatea l-a sancţionat cu încă o amendă în valoare de 600 de lei şi alte două puncte de penalizare, în urma unei încălcări pe care a săvârșit-o anterior.


Filmulețul a fost făcut public pe rețeaua de socializare Facebook, iar în el este surprinsă femeia care a pășit pe trecerea de pietoni, iar un SUV care mergea cu viteză excesivă era cât pe ce să o strivească.

Șoferul care a publicat filmulețul a observat că mașina vitezomanului are număr de înmatriculare provizoriu „H 9999”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram