/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Cum l-au susținut Zotea, Fusu, Apostol, Munteanu și Brega pe Chirtoacă la ședința de judecată

missing
22 iunie 2017, ora 16:52

Dorin Chirtoacă, primarul general al municipiului Chișinău, va mai rămâne în arest la domiciliu pentru următoarele 25 de zile. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 22 iunie, de către Judecătoria Buiucani. Reamintim că, edilul Capitalei a fost reținut pe 25 mai. Acestuia i-a fost înaintată învinuirea pentru trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată.

Vedeți mai jos o galerie foto de la ședința de judecată unde mai mulți simpatizanți ai Partidului Liberal, dar și membri de partid, și-au arătat susținerea, dar și au cerut eliberarea lui Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram