/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Doi tineri au fost reținuți. Furau obiecte de uz casnic din locuințele celor care lucrează peste hotare

missing
22 iunie 2017, ora 10:55

Ca urmare a acțiunilor speciale de investigații și a informațiilor operative, angajații Inspectoratului de poliție Florești au stabilit că suspecții, în perioada decembrie – martie 2017, au pătruns în patru locuințe din comuna Ghindești.

Ținta suspecților a fost două frigidere, un televizor, aragaz și alte obiecte de uz casnic. Prejudiciul adus se ridică la peste o sută de mii de lei. Suspecții acționau noaptea, prin forțarea ușilor și a geamurilor, în timp ce proprietarii locuințelor se aflau la muncă peste hotarele țării.

La domiciliile suspecților, polițiștii au depistat o parte din bunuri, celelalte fiind vândute în satele din vecinătate.

Bănuiţii sunt cercetați în stare de libertate, iar în cadrul audierilor şi-au recunoscut vina. Poliţiştii desfăşoară investigaţii de stabilire a complicităţii lor în alte cazuri de furturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram