/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Doi tineri din Drochia condamnaţi la 31 de ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni

22 iunie 2017, ora 10:00

Potrivit actului de învinuire, în ianuarie curent, fiind sub influenţa alcoolului, un locuitor al raionului Drochia, a pătruns în gospodăria unei consătene. Agresorul a cerut bătrânei toţi banii din casă, însă după ce victima i-a refuzat, acesta i-a aplicat multiple lovituri cu o bucată de lemn, victima decedând. În cadrul urmăririi penale, procurorii au mai stabilit că inculpatul a mai comis în aceeaşi localitate şi trei furturi cu atragerea minorului în activitate criminală.

Recent, inculpatul, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat pentru acţiunile sale ilegale la o pedeapsă definitivă de 18 ani închisoare, în penitenciar de tip închis, cu încasarea sumei de 180 mii lei în folosul succesorului părţii vătămate drept prejudiciu moral săvârşit prin infracţiune.

Într-un alt caz, în octombrie 2016, un tânăr din acelaşi raion, fiind în stare de ebrietate s-a luat la ceartă cu un consătean. În urma conflictului, inculpatul i-a aplicat victimei lovituri cu o buturugă, în urma cărora victima a decedat.

Inculpatul, în vârstă de 20 de ani, şi-a recunoscut pe deplin vina, fiind condamnat la 13 ani şi 4 luni de detenţie în penitenciar de tip închis.

Sentinţele sunt cu drept de atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram