/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/LIVE/ Magistrații decid dacă Chirtoacă rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu

22 iunie 2017, ora 12:28

În urma publicării mai multor poze în care Chirtoacă a fost surprins plimbându-se în oraș în timp ce era în arest la domiciuliu, edilul a dezmințit informațiile precum că ar fi încălcat arestul. Acesta a precizat că pozele au fost făcute în timp ce acestea pleca la CNA.

Susținătorii Partidului Liberal organizează în fața judecătorii un miting în care cer eliberarea edilului. În fața mulțimii au scandat mesaje Corina Fusu, Mihai Ghimpu, Valeriu Munteanu și alți membri și susținători ai partidului.

Dorin Chirtoacă a fost reţinut de procurorii Anticorupţie şi CNA în seara zilei de 25 mai, în cadrul dosarului parcărilor cu plată. Organul de urmărire penală a constatat că primarul i-ar fi dat indicaţii adjunctului său, Nistor Grozavu, să semneze contractul cu firma EME Parkleitsystem GmbH fără avizul Consiliului Municipal Chișinău. Primarul Dorin Chirtoacă este acuzat de procurori de trafic de influență, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă închisoare de la 3 la 7 ani.


Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram