/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Traficant de droguri reţinut în timp ce încerca să vândă substanțe narcotice pe o stradă din Capitală

missing
22 iunie 2017, ora 10:12

Forţele de ordine au organizat ambuscade speciale, fiind surprins în flagrant delict, când ar fi încercat să comercializeze substanţe narcotice pe stradă din Capitală. Acesta a fost reţinut în automobilul cu care se deplasa, unde au fost efectuate percheziţii autorizate, fiind depistate şi ridicate 50 de pacheţele cu o substanţă fărămiţată şi uscată, asemănătoare etnobotanicelor. De asemenea s-au găsit şi mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urmă vânzărilor de droguri.

În acest sens, cantitatea de masă vegetală urmează a fi expertizată la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, iar suspectul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor în proporţii mari. Conform legii sunt aplicate sancţiuni sub formă de amendă în mărime de la 19 000 lei la 25 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

Poliţiştii şi procurorii continuă investigaţiile cazului, privind identificarea complicilor lui, precum şi provenienţa şi metodele de transportare a drogurilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram