/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

În mai multe localuri din sectorul Buiucani sunt comercializate băuturi alcoolice contrafăcute

missing
23 iunie 2017, ora 09:23

Respectiv, în vizorul ofiţerilor de investigarea fraudelor economice ai sectorului Buiucani au nimerit mai multe localuri de agrement, fiind descinse verificări inopinate în magazinele a doi agenţi economici, unde se comercializau băuturi alcoolice de proastă calitate, fără acte de provenienţă. De asemenea s-au depistat sticle cu alcool ascunse, precum şi cisterne pline cu băuturi contrafăcute, unde erau îmbuteliate băuturi în condiţii insalubre şi expuse la vânzare. La fel s-a constatat că, prioprietarul nu deţine autorizaţie asupra faptului amplasării terasei lângă magazin.

În acest context produsele alcoolice contrafăcute au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar administratorii magazinelor riscă amenzi de 3000 lei.

Totodată vor fi sesizate instituţiile competente în domeniul alimentaţiei publice şi protecţiei drepturilor consumatorilor, pentru a fi luat atitudine în aceste cazuri şi aplicate sancţiuni conform legislaţiei în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram