/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Rușii au întors din drum un camion încărcat cu 17 de tone de cașcaval moldovenesc

missing
23 iunie 2017, ora 17:46

Autoritățile rusești au întors din drum un autocamion încărcat cu 17 de tone de cașcaval moldovenenesc. Inspectorii Rosselhoznadzor pentru regiunile Briansk și Smolensk au interzis importul de cașcaval „Rossiskii” fabricat la IM „Fabrica de brânzeturi din Soroca” SA din motiv că acesta nu ar fi avut toate actele în regulă.

Potrivit serviciului de presă al autorităților ruse, în urma inspecției s-a stabilit că data producerii indicată pe certificatul veterinar despre calitatea produsului, emis de către Serviciul Sanitar Veterinar de Stat, nu corespundea cu cea indicată pe eticheta cașcavalului. În certificat era scrisă data de 12.05.2017, în timp ce pe etichetă era data de 26.04.2017.

În acest context, autoritățile nu au permis intrarea tirului pe teritoriul Rusiei, acesta fiind nevoit să facă cale întoarsă.

Foto: bryansktoday.ru

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram