/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

180 de copaci doborâți, acoperișuri afectate și rupturi de fire electrice. Care este bilanțul furtunii de vineri

missing
24 iunie 2017, ora 11:21

În Chişinău au fost doborâţi sau au fost parţial afectaţi de vânt peste 130 de copaci, dintre care, pe 46 de adrese, au fost afectate reţelele de contact ale transportului electric. De asemenea, în urma furtunii, au fost înregistrate circa 10 rupturi de fire electrice a reţelei de iluminat public.

Angajaţii ÎM „Asociaţia de Gospodărire a Spaţiilor Verzi” şi ai ÎM „Regia Transport Electric Chişinău” au acţionat operativ pentru a asigura înlăturarea consecinţelor furtunii şi deblocarea străzilor. După 2 ore de la furtună, s-a reuşit restabilirea reţelei de contact a transportului electric.

Totodată, s-a intervenit cu 8 turnuri, 2 macarale, 30 de unităţi de transport şi în teren au acționat peste 200 de angajaţi ai ÎM „Asociaţia de Gospodărire a Spaţiilor Verzi”.

Furtuna de vineri a adus prejudicii şi fondului locativ. Cea mai dificilă situaţie s-a înregistrat pe str. Ialoveni, 96, unde a fost deteriorat circa 60 de metri pătraţi a acoperişului blocului locativ. De asemenea, parţial a fost afectat acoperişul caselor de pe str. Timiş, 5, precum şi str. Columna, 181.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram