/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Atenție maximă, fire electrice căzute! Doi minori și-au pierdut viața, iar un al treilea a ajuns la spital

24 iunie 2017, ora 10:00

În aceste condiții, pe parcursul a două zile, doi minori și-au pierdut viața, după ce s-au jucat pe acele porțiuni cu fire electrice căzute și au fost electrocutați, iar un al treilea minor a ajuns la spital cu arsuri.

S-a întâmplat în satul Sărata Galbenă, raionul Hîncești și în satul Volontiri, raionul Ștefan Vodă.

În aceste condiții, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale și Gas Natural Union Fenosa roagă părinții să își supravegheze copiii, pentru a nu-i expune pericolului și să nu îi lase să se joace pe câmp, în condițiile în care s-ar putea să mai existe fire electrice doborâte.

Mai mult, cetățenii sunt rugați, în cazul în care observă astfel de fire, să apeleze numărul de telefon al Dispeceratului Gas Natural Union Fenosa – 022431352 sau la numerele de telefon de la dispeceratele din teritoriu și la Serviciul de urgență 901. Aceste sesizări sunt de maximă importanță, întrucât astfel se pot evita cazurile excepționale cu pierderi de vieți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram