/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Chișinău: O conductă de apă s-a spart pe proaspăt renovata stradă Alecsandri

missing
26 iunie 2017, ora 17:58

Serviciul dispeceratul central al întreprinderii a fost informat despre scurgerea respectivă printr-un apel telefonic. Prin urmare, angajații furnizorului de apă au sistat apa de urgenţă. Fiind aceste lucrări extrem de complicate, mai mulţi consumatori de pe străzile Vasile Alecsandri, Veronica Micle şi S. Puşkin au fost debranșați de la apă.

Pentru a nu crea incomodități consumatorilor, angajații furnizorului de apă au pus la dispoziție cisterne cu apă. Până la finalizarea lucrărilor, o astfel de cisterna este amplasată pe strada Vasile Alecsandri, 20.

La necesitatea numărul autocisternelor poate fi suplimentat. Tronsonul afectat va fi reconectat le rețeaua de apeduct municipal până la sfârșitul acestei zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram