/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Pentru a pune capăt crizei politice, Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose

missing
26 iunie 2017, ora 18:04

Trebuie să avem cât se poate de repede un nou guvern, un guvern care începe să rezolve problemele care au rămas nerezolvate, respectiv problemele care au apărut din cauza acestei crize care a pornit în interiorul PSD.  Luând în considerare toate acestea și având în vedere că este nevoie urgentă de un guvern, îl desemnez pe domnul Tudose ca viitor prim-ministru, care va avea discuții în zilele următoare și se va prezenta cu o echipă guvernamentală în Parlament”, a spus Iohannis.

Amintim că pe data de 26 iunie curent, deputații români au votat moțiunea de cenzură inițiată de către parlamentarii PSD și ALDE împotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu, care acuza că doi dintre cei 27 de membri ai Guvernului trecuți voluntar sub comanda unui deputat, își împart posturi ministeriale și lansează atacuri ridicole. În rezultat, 241 de deputați au votat „pentru”, iar doar 10 au votat „contra”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram