/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Explozie la Kiev: Un militar ucrainean și-a pierdut viața

missing
27 iunie 2017, ora 12:20

„Cauzele și circumstanțele exploziei sunt pe cale să fie stabilite”, a adăugat poliția într-un comunicat. Publicația Ukrainska Pravda, citând surse din cadrul Ministerului Apărării ucrainean, relatează că o mașină a explodat în cartierul Solomenski din Kiev, iar militarul ucis este comandantul trupelor speciale ale Direcției de informații a armatei ucrainene (spionajul militar).

Acest incident intervine în timp ce un nou armistițiu, cu o durată de două luni, a intrat în vigoare sâmbătă în estul separatist al Ucrainei. La câteva ore după instituirea armistițiului, forțele ucrainene și rebelii proruși se acuzau reciproc de încălcarea acestuia.

Peste 10.000 de persoane, deopotrivă civili și militari din ambele tabere, și-au pierdut viața în conflictul din estul Ucrainei de la declanșarea sa în 2014.

Foto: Facebook/KyivOperativ

Foto: Facebook/KyivOperativ

Foto: Facebook/KyivOperativ

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram