/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Trotuare mai libere. Acțiunile de contracarare a comerțului din preajma Pieței Centrale continuă

27 iunie 2017, ora 16:37

Potrivit șefului adjunct al Direcției de Poliție Chișinău, Silviu Mușuc, oamenii legii patrulează încontinuu străzile Armenească, Mitropolit Varlaam, Bulgară, Tighina, care au fost eliberate anterior de vânzătorii ambulanți și se asigură că nu este practicat în continuare comerțul stradal.

Mai mult, acțiunile Poliției s-au extins și de la str. Tighina până la str. Ismail. Implicarea oamenilor legii pentru interzicerea comerțului ilicit în perimetrul Î.M. „Piața Centrală” se va face vizibilă până când va fi obținut rezultatul scontat: vânzătorii ambulanți vor trece în Piață, iar trotuarele vor fi libere pentru pietoni.

De asemenea, autoritățile publice locale, în comun cu Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, conlucrează în acest domeniu și în alte sectoare ale capitalei, unde persistă a problema comerțului stradal.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram