/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un nou record pentru Facebook. Rețeaua de socializare a ajuns la două miliarde de utilizatori

27 iunie 2017, ora 20:38

Zilnic, peste 800 de milioane de utilizatori dau „like” la ceva pe Facebook, iar funcția „Grupuri” are peste un miliard de utilizatori lunari.

Comunitatea Facebook are oficial două miliarde de oameni. Noi facem progrese conectând lumea, iar acum hai să aducem lumea mai aproape una de alta împreună. Este o onoare să fim în această aventură cu voi”, a scris Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei, pe contul său personal de Facebook. 

Amintim că Facebook duce tratative cu studiourile de la Hollywood pentru a-și lansa propriul serial și show televizat. Grupul țintă sunt utilizatorii cu vârsta între 13 și 34 de ani. Compania planifică să lanseze „Strangers”, o dramă despre relații, cât și show-ul „Last State Standing”. Facebook intenționează să lanseze câte un episod pe rând, spre deosebire de Netflix, care încarcă întreg sezonul odată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram