/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Iurie Leancă a efectuat o vizită de lucru la Berlin. Ce întrevederi a avut

29 iunie 2017, ora 16:11

De asemenea, vicepreşedintele Legislativului Republicii Moldova a avut o serie de întrevederi cu responsabili din cadrul Executivului federal, inclusiv de la Ministerul Afacerilor Externe, precum şi cu conducerea Fundaţiei Konrad Adenauer.

În cadrul discuţiilor au fost abordate subiecte ce ţin de actualitatea politică din Republica Moldova, situaţia din regiunea transnistreană, viitorul relaţiilor noastre cu Uniunea Europeană şi cu Republica Federală Germania.

Partea germană a reiterat interesul şi sprijinul deplin pentru ţara noastră, pentru menţinerea stabilităţii în regiune şi a încurajat promovarea reformelor şi îndeplinirea tuturor angajamentelor asumate în cadrul Acordului de Asociere RM-UE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram