/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Fetița pierdută la Piața Centrală nu și-a văzut încă mama

missing
29 iunie 2017, ora 20:00

Micuța Polina se află de o săptămână la un Centru de plasament din Capitală. Povestea ei a emoționat o țară întreagă după ce a fost găsită abandonată lângă Piața Centrală, la începutul lunii iunie. Între timp, micuța, în vârstă de doi ani, a început să-și facă prieteni printre copiii de la centru, se joacă și a învățat cuvinte noi.

„Din păcate din rude s-au persoane apropiate, chiar și mama nu au vizitat copilul”, spune Elena, asistentă socială.

Îngrijitorii centrului sunt de părere însă că micuța îi duce totuși dorul mamei: „Eu cred că dacă ar apărea mămica copilului, ea va începe a plânge și va fugi la mama”.

Acum o săptămână, după ce a fost găsită de poliție, femeia declara că își dorea nespus de mult să-și vadă fiica. Însă nici până acum nu s-a obosit să-i facă o vizită. Mai mult, această evită discuțiile și cu cei de la Protecția Drepturilor Copilului. Chiar ieri specialiștii au încercat să se vadă cu ea, femeia însă a dispărut cu doar câteva minute până să înceapă întrevederea.

„Colaboratorii poliției au venit cu ea și cu concubinul, urma să meargă în discuții cu noi dar la câteva minute au dispărut și nu au mai revenit”, menționează Rodica Terehovschi, șef interimar, DMPDC.

Între timp, autoritățile au găsit un unchi de-al fetiței, dar care a zis că de opt ani nu a mai discutat cu mama acesteia. Potrivit poliției, femeia, în vârstă de 26 de ani, nu are un loc permanent de trai. În prezent ea este însărcinată. La poliție, aceasta a declarat că tatăl fetei este un cetățean rus.

TEXT: Intre timp, autoritatile au gasit un unchi de-al fetitei, dar care a zis ca de 8 ani nu a mai discutat cu mama acesteia. Potrivit politiei, femeia, in varsta de 26 de ani, nu are un loc permanent de trai. In prezent ea este insarcinata. La politie, aceasta a declarat ca tatal fetei este un cetatean rus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram