Viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, a fost luat astăzi la rost de un grup de protestatari care a dat buzna în biroului acestuia. Oamenii sunt nemulțumiți că funcționarul nu a venit cu un răspuns la un protest anterior prin care au cerut sistarea construcțiilor ilegale.

Protestatarii sunt nemulțumiți de clădirile care se ridică în preajma blocurilor pe motiv că acestea ar fi ilegale și sunt mai înalte decât casele lor, fapt ce le-ar pune viața în pericol.

Gălăgie în primărie, gălăgie și în afara ei. Un alt grup de protestatari a cerut reinstalarea gheretelor pe bulevardul Ștefan cel Mare, pe motiv că au rămas fără un loc de muncă după ce acestea au fost scoase.

Nu este pentru prima dată când locatarii capitalei se adună în fața primăriei să protesteze față de construcțiile ilegale. Ultima dată aceștia au manifestat în urmă cu două săptămâni, atunci când viceprimarul le-ar fi promis soluții.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!