/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Bronz pentru Moldova. Aaron Cook a câștigat medalia la Campionatul Mondial de Taekwondo

missing
30 iunie 2017, ora 15:59

Cook i-a învins pe Mohamed Kouma (scor 37-5), Jordan Maikoouva (16-14), Liu Wei-ting (21-18) și Qiao Sen (24-23).

Aaron și-a luat revanșa în fața lui Liu Wei-ting din Taiwan, care l-a eliminat pe luptătorul moldovean încă din primul tur la Jocurile Olimpice de la Rio. Cook, originar din Marea Britanie, a cucerit medalia de bronz pentru Moldova și la Campionatul Mondial din 2015 de la Celeabinsk.

La mondialul din Coreea de Sud au evoluat alți 4 luptători moldoveni. La 58 kg, Stepan Dimitrov a obținut două victorii cu Mohamed Farag (18-10) și Isah Adamu (19-6), fiind eliminat în șaisprezecimi de Tawin Hanprab (14-15). Vadim Dimitrov și Serghei Uscov au obținut câte o victorie, iar Ana Ciuchitu a fost eliminată încă din prima rundă, după ce a fost învinsă de rusoaica Tatiana Kuzmina (4-6).

Următorul Campionat Mondial de taekwondo va avea loc în 2019 la Londra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram