/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Furtuna a făcut ravagii. Au fost stabilite primele prejudicii în urma ploilor de joi seara

missing
30 iunie 2017, ora 08:37

Vântul puternic a făcut ravagii în cinci localități din raionul Briceni. Conform informațiilor raportate din teritoriu, peste acoperișurile a trei case din orașul Briceni au căzut arbori.

În orașul Lipcani au fost parțial deteriorate acoperișurile a două blocuri, iar doi copaci au strivit acoperișurile a două gospodării.

Mai mult, în localitatea Bulboaca, raionul Briceni vântul a afectat două depozite și grădinița din sat. Furtuna a făcut ravagii și în raioanele Bălți, Dubăsari , Rezina, Fălești și Ungheni, unde mai mulți copaci au căzut, iar salvatorii ai intervenit pentru deblocare.

Comisiile pentru situații excepționale estimează suma prejudiciilor înregistrate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram