/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Pavel Filip a discutat la telefon cu noul Premier al României. Despre ce au dialogat cei doi?

missing
30 iunie 2017, ora 14:21

Şeful Executivului de la Chişinău a remarcat ritmul ascendent al relațiilor moldo-române și intensificarea colaborării bilaterale, odată cu instituirea Parteneriatului Strategic pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova.

În acest sens, Prim-ministrul Pavel Filip a relevat interesul sporit şi importanţa prioritară atribuită relaţiei speciale dintre Republica Moldova şi România, menţionând că dialogul strategic dintre părți se va dezvolta în continuare în interesul cetățenilor ambelor state.

În acelaşi timp,oficialii au convenit să aibă o întrevedere în timpul apropiat.

Tot astăzi, Premierul a adresat şi un mesaj de felicitare omologului său român. „Sunt sigur că şi pe viitor vom menţine un dialog activ și ne vom bucura de tot suportul României şi al Dumneavoastră personal în realizarea priorităţilor agendei bilaterale şi a obiectivelor majore de modernizare şi integrare europeană a Republicii Moldova”, se spune în mesajul semnat de Pavel Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram