/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Maia Sandu îl consideră pe Dorin Chirtoacă victima PD-ului. „E mai ușor să sacrifici din partidele foste partenere”

missing
30 iunie 2017, ora 14:25

Trebuie să demonstreze lupta împotriva corupției și e mai greu să demonstrezi lupta împotriva corupției în propria ta gașcă. E mai ușor să sacrifici din partidele foste partenere. Cu siguranță, Chirtoacă se face vinovat de anumite lucruri, dar modul în care este arestat acum, anume în situația în care se dorește foarte mult votul Partidului Liberal pentru acest sistem nou electoral pentru a demonstra consens larg, evident că acest lucru dă de bănuit și nu conferă încredere acțiunilor guvernării. Dimpotrivă, sunt metodele folosite pentru scopurile lor egoiste de partid sau, de ce nu, personale”, a spus Maia Sandu, invitată la emisiunea „Important” moderată de Gheorghe Gonța, de la postul de televiziune TVC 21.

Amintim că, pe data de 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Primarul este bănuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram