30 de zile de arest pentru turcul care a alertat că are explozibil pe Aeroportul Chișinău

01 iulie 2017, ora 09:22

Amintim că în data de 28 iunie, în timpul procedurii de înregistrare a pasagerilor cursei Chișinău – Istanbul, bărbatul a comunicat că în bagajul său deține o cantitate de două kg de substanțe explozive.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii de frontieră s-a constat că alerta este falsă, iar acesta a fost reținut și plasat în izolatorul de detenție preventivă.

De menționat că astfel de situații sunt grave și persoanele trebuie să conștientizeze seriozitatea abordării fenomenului terorist, evitând orice acțiune nechibzuită în context sau făcând glume.

Poliția de Frontieră face apel la participanții traficului transfrontalier de a manifesta solicitudine în raport cu cerințele legale impuse la frontieră și de a se conforma măsurilor de asigurare a securității naționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram