/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO. VIDEO/ Poliția de Frontieră și-a mărit „familia”. 99 de tineri și-au luat cu emoții și bucurie diplomele de absolvire

missing
01 iulie 2017, ora 17:26

Alături de cei 99 de absolvenți ai CNPF au trăit emoția și marea bucurie șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, cadrele didactice, invitați din administrația publică locală, rude și prieteni veniți din toate colțurile țării.

Tinerii polițiști de frontieră, 75 de băieți și 24 de fete, cu mândrie și-au luat diplomele de absolvire și cu încredere au rostit cuvintele sacre „Servesc Republica Moldova”, iar fețe bisericești au oficiat o slujbă de binecuvântare pentru ca activitatea acestora să fie cu izbândă și cu rezultate frumoase.

În mesajul de felicitare, șeful Poliției de Frontieră îndeamnă tânăra generație de polițiști de frontieră să demonstreze că angajații instituției sunt transparenți, sinceri, deschiși și întotdeauna receptivi către societate.

Festivitatea a urmat cu menționarea absolventei Dina Pascari cu diplomă de merit pentru cele mai remarcabile rezultate obținute în timpul celor doi ani de studii la CNPF.

Momentul solemn al absolvirii promoţiei 2015-2017 a fost încheiat cu un defileu a „proaspeților” polițiști de frontieră, urmat de fotografia de grup.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram