Academia Chișinău şi Saxan Ceadîr-Lunga s-au retras din Divizia Naţională. Astfel, Federația Moldovenească de Fotbal a luat decizia să amâne campionatul pentru o săptămână, transmite IPN.

Reprezentanții cluburilor din Divizia Națională sunt invitați luni, 3 iulie, ora 11.00, la sediul FMF, pentru tragerea la sorți și efectuarea noului program competițional cu 10 echipe. În noul sezon vor evolua Sheriff, Dacia, Milsami, Zaria, Zimbru, Petrocub, Speranța, Dinamo-Auto, Spicul și Sfântul Gheorghe.

Academia s-a retras din cauza problemelor financiare, în timp ce Saxan a renunțat din cauza faptului că nu are teren cu iarbă naturală în Găgăuzia. „Vom merge să jucăm în Divizia A pentru a avea posibilitatea să găzduim adversarii pe propria arenă”, a declarat pe siteul echipei Saxan președintele formației din Ciadîr-Lunga, Grigore Cadîn.

Federația Moldovenească de Fotbal a luat decizia ca din noul sezon toate meciurile să se dispute pe teren cu iarbă naturală.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!