/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ PSRM a marcat 20 de ani de la fondare. Mai mulți politicieni ruși au fost prezenți la eveniment

01 iulie 2017, ora 15:35

De asemenea, la eveniment au mai participat și reprezentanți ai misiunilor diplomatice, personalități politice, precum și 10 delegații ale partidelor politice din șapte țări, Rusia, China, Turcia, Azerbaidjan, Coreea de Nord, Armenia și Ungaria.

Ședința festivă a fost deschisă de președintele țării. Dodon a menţionat că partidul are o echipă puternică, o infrastructură de partid ramificată şi cel mai important: ideologie, principii și identitate politică.

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a vorbit despre realizările Partidului Socialiștilor din ultimii 20 de ani, și a anunțat sarcina principală pentru viitorul apropiat, obținerea majorității PSRM în Parlament în urma alegerilor parlamentare, și formarea unui guvern cu adevărat național.

La ședință festivă au fost prezenți și președinții partidelor „Spravedlivaia Rossia”, conducătorul fracțiunii partidului în Duma de Stat a Federației Ruse, Serghei Mironov; vicepreședintele Dumei de Stat a FR, Olga Epifanova; membru al Comitetului Dumei de Stat din partea partidului „Edinaia Rossia”, Artem Turov; deputat în Duma de Stat din partea Partidul Comunist al Federației Ruse, Pavel Dorohin; deputat în Parlamentul Turciei din partea partidului Justiție și Dezvoltare, Huseyin Burge; Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah; deputat în Parlamentul Azerbaidjanului din partea partidului ”Noul Azerbaidjan”, Sevinj Fataliyeva; Președintele Partidului Comunist din Transnistria, Oleg Horjan; deputat în Parlamentul Ungariei din partea Uniunii Civice Maghiare, Attila Tilki; Vicepreședinte al Partidului Muncitorilor din Coreea, Ri Su Yong; Președintele Partidului Republican al muncii și dreptății, Vasili Zadnepreanîi; deputat în Parlamentul RM, Oleg Cuciuc; deputat în Adunarea Națională a Armeniei din partea Partidului Republican, Aik Babuhanean; consilierul municipal din Bălți, Alexandr Usatîi; președintele partidului din Rusia ”Velikoe Otecestvo”, politolog, istoric, publicist, Nikolai Starikov; secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram