/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Accident cumplit la Măgdăcești. Doi angajați DSE au decedat, iar o femeie însărcinată este în stare gravă la spital

missing
02 iulie 2017, ora 18:56

Accidentul s-ar fi întâmplat după ce șoferul unui automobil e marca Renault a adormit la volan, a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu un Mercedes. În urma impactului, pasagerul și șoferul din Mercedes au decedat pe loc.

Poliția susține că, bărbatul care ar fi adormit la volan venea din Ucraina, iar în Renault se mai afla și o femeie însărcinată, care a fost transportată de urgență la spital în stare gravă cu o traumă cranio-cerebrală.

Actualmente, poliția investighează cazul.

Foto: Deschide.md

Foto: Deschide.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram