/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Campionatul mondial de cărat nevestele în spate. O pereche de finlandezi a câștigat ediția 2017

missing
02 iulie 2017, ora 14:45

Marii învinși au fost americanii Mischa Freystaetter și Rie Takano, care s-au clasat pe locul al doilea la campionatul desfășurat sâmbătă la Sonkajarvi. Cel de-al treilea loc a revenit, de asemenea, unui cuplu din țara gazdă, Finlanda.

Campionatul mondial de cărat neveste în spinare are loc la Sonkajarvi, în estul Finlandei, la circa 500 de kilometri nord de capitala Helsinki, începând din 1992.

Concurenții au de parcurs un traseu de 253,5 metri, în cadrul căruia trebuie să se confrunte cu mai multe obstacole, printre care trecerea unui șanț cu apă de un metru adâncime. Cuplul care parcurge această distanță în cel mai scurt timp este declarat câștigător.

Potrivit regulamentului, soția purtată în spate “poate fi a ta, a vecinului (tău)” sau “poate ai găsit-o mai în față”, dar, cel mai important, “toți participanții trebuie să se distreze”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram