Unul din cei mai urmăriți vloggeri din Moldova și România, Ilie Bivol, a fost jefuit acum o zi. Despre acest lucru a anunțat Ilie prin intermediul unor instastories pe platforma Instagram.

Potrivit acestuia, din camera sa au fost furate mai multe lucruri printre care se numără o cameră video GoPro, o boxă, o anumită sumă de bani, dar și Gold Play Button și Silver Play Button pe care le-a obținut pentru vlogging prin intermediul platformei Youtube. Hoții ar fi intrat în casă prin intermediul unui geam.

It's finally here 😍

A post shared by @ilies_vlogs on

Acesta și-a întrebat fanii ce ar face ei dacă li s-ar întâmpla ceva similar. „Mă doare sufletul pentru că cineva muncește, nu doarme nopțile, poate stă flămând la început și vine cineva și-i fură munca. Asta pur și simplu doare”, a adăugat Ilie.

Chiar dacă era sceptic că hoții ar mai putea fi găsiți, a doua zi vloggerul a chemat poliția care a luat amprentele din camera sa. Vecinii suțin că furtul ar fi fost comis de niște adolescenți de 14-15 ani.

Totodată, acesta a cerut sprijin din partea urmăritorilor săi din Moldova, în materie de informație utilă care l-ar putea ajuta să găsească făptașii. Ilie le-a promis și o recompensă bănească generoasă celor care vor prezenta dovezi care ar putea duce la infractori.

Felicitări 💪😂

A post shared by @ilies_vlogs on

Platforma YouTube acordă creatorilor de conţinut trei distincţii în funcţie de numărul de abonaţi pe care îi atrag: Silver Play Button pentru 100.000 de abonaţi, Gold Play Button pentru 1 milion de abonaţi şi Diamond Play Button pentru 10 milioane de abonaţi. În Moldova sunt doar doi deținători ai butonului de aur, unul din ei fiind Ilie Bivol.