Circa 5.000 de locuitori din șase localități ale raionului Orhei beneficiază de ieri, 2 iulie 2017, de un nou mini-teren de fotbal. În acest sens, autoritățile locale împreună cu oficiali ai autorităților publice centrale au inaugurat în satul Clişova, un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială.

La eveniment a participat și viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Ion Stratulat, care a felicitat autoritățile și a menționat că succesul tinerilor fotbaliști va fi o recompensă și o satisfacție pentru toți cei implicați în realizarea proiectului.

„Prin astfel de proiecte consolidăm comunicarea și parteneriatul cu toți tinerii, îndeosebi cu iubitorii de fotbal. Prin orice acțiune cu și pentru tineri sporim implicarea lor în luarea deciziilor și dezvoltarea localităților. Pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor proiectele au obiectivul de a construi viitorul acasă”, a precizat viceministrul Ion Stratulat, în mesajul de salut.

Banii pentru implementarea proiectului au fost oferiți de Federaţia Moldovenească de Fotbal în cadrul programului „Toţi împreună”.