/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Bucurie pentru tinerii din Clișova. Un nou teren de mini-fotbal a fost inaugurat în localitate

03 iulie 2017, ora 15:28

La eveniment a participat și viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Ion Stratulat, care a felicitat autoritățile și a menționat că succesul tinerilor fotbaliști va fi o recompensă și o satisfacție pentru toți cei implicați în realizarea proiectului.

„Prin astfel de proiecte consolidăm comunicarea și parteneriatul cu toți tinerii, îndeosebi cu iubitorii de fotbal. Prin orice acțiune cu și pentru tineri sporim implicarea lor în luarea deciziilor și dezvoltarea localităților. Pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor proiectele au obiectivul de a construi viitorul acasă”, a precizat viceministrul Ion Stratulat, în mesajul de salut.

Banii pentru implementarea proiectului au fost oferiți de Federaţia Moldovenească de Fotbal în cadrul programului „Toţi împreună”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram