Agenția de Dezvoltare Regională Sud și Consiliul Raional Ștefan Vodă invită doritorii să participe la cea de-a doua ediție a Expoziției-Târg „Hai la piersici!", care se va desfășura pe data de 16 iulie, ora 10:00, în satul Tudora, raionul Ștefan Vodă.

Organizatorii promit și în acest an un program divers, care va include numeroase concursuri și tombole cu premii, expoziții gastronomice și de artizanat, master-classuri. În cadrul evenimentului, agenții economici din zonă vor expune și comercializa, la prețuri avantajoase, producția de piersici din roada acestui an.

Într-o zonă special amenajată – „Cămara fermecată”, fiecare doritor va putea să savureze gustul delicios al plăcintelor cu umplutură de piersic și al compotului din piersici. Tot aici, cele mai iscusite gospodine ale satului vor prezenta, în cadrul unui master-class, diverse  metode de conservare a piersicilor la borcane (în suc propriu, dulcețuri, gemuri, marmelade).

Meșteri populari din diferite localități ai raionului vor expune, spre admirația publicului, dar și pentru vânzare, lucrările confecționate de mâinile lor. Totodată, colective artistice din întreaga țară se vor întrece în cântec, dans și voie bună pentru a le oferi vizitatorilor un spectacol de excepție.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Foto: adrsud.md