/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Gustă din cele mai parfumate, zemoase, gustoase și delicioase piersice la un târg organizat la Ștefan Vodă

missing
03 iulie 2017, ora 16:52

Organizatorii promit și în acest an un program divers, care va include numeroase concursuri și tombole cu premii, expoziții gastronomice și de artizanat, master-classuri. În cadrul evenimentului, agenții economici din zonă vor expune și comercializa, la prețuri avantajoase, producția de piersici din roada acestui an.

Într-o zonă special amenajată – „Cămara fermecată”, fiecare doritor va putea să savureze gustul delicios al plăcintelor cu umplutură de piersic și al compotului din piersici. Tot aici, cele mai iscusite gospodine ale satului vor prezenta, în cadrul unui master-class, diverse  metode de conservare a piersicilor la borcane (în suc propriu, dulcețuri, gemuri, marmelade).

Meșteri populari din diferite localități ai raionului vor expune, spre admirația publicului, dar și pentru vânzare, lucrările confecționate de mâinile lor. Totodată, colective artistice din întreaga țară se vor întrece în cântec, dans și voie bună pentru a le oferi vizitatorilor un spectacol de excepție.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Foto: adrsud.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram