/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Primăria a identificat trei posibile locații pentru evacuarea deșeurilor din Capitală

missing
03 iulie 2017, ora 09:40

„Mergem spre revenirea la Țânțăreni sau mergem în alte două locații. Sunt indentificate deja trei posibile locații, dar continuăm discuțiile chiar și după ultima oră. Avem soluții de rezervă, doar că nu pentru perioade lungi. Este cert că pe data de 5 iulie este ultima zi când putem depozita gunoiul la Bubuieci”, a menționat Grozavu.

Viceprimarul a refuzat să comunice care sunt celelalte două locații stabilite, pentru a nu provoca conflicte. Acesta a susținut însă că toate opțiunile sunt stabilite în conformitate cu regulile și normele în vigoare.

Autorităţile Capitalei sunt de părere că groapa de gunoi de la Țânțăreni este cea mai bună opțiunie și sunt gata să finanţeze proiecte de infrastructură şi să ofere beneficii substanţiale localnicilor din Ţânţăreni pentru a-i determina să nu se opună redeschiderii platformei de colectare a deşeurilor: „Încercăm să o facem pe o cale amiabilă, cu compensații necesare pentru localitate”, a mai adăugat Grozavu.

Zilnic din municipiu sunt evacuate 1.2-1.3 tone de deșeuri menajere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram