/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Reacția FLY ONE la cursa cu probleme de la Heraklion: „Se fac verificări tehnice. Pasagerii vor fi transportați la Chișinău astăzi”

missing
03 iulie 2017, ora 09:58

„Dragi pasageri, ținem să vă comunicăm că ieri, 02.06.2017, aeronava de tip Airbus A320 care opera zborul direct cu destinația Heraklion – Chișinău, numărul rutei 5F412 s-a întors în aeroportul internațional ”Nikos Kazantzakis” imediat după decolare.

Toți pasagerii care se aflau la bordul aeronavei sunt bine. Acestora li s-a oferit cazare și mîncare.
Incidentul a avut loc din cauza unui semnal parvenit de la sistemul de comandă a aeronavei, care a impus necesitatea unor verificări suplimentare”, se menționează în mesajul companiei.

Potrivit celor de la Fly One, deși este o situație neprevăzută, în acest caz, este o procedură obițnuită care vizează securitatea pasagerilor și siguranța aeronautică. „Astfel, echipajul aeronavei care este unul profesionist, a decis să revină în aeroport unde nava este supusă unor verificări tehnice suplimentare. La bordul aeronavei se aflau 170 de pasageri care au fost cazați și asigurați cu mîncare, produse alimentare și urmează a fi transportați la Chișinău astăzi, 03.06.2017. Ne cerem scuze pentru incomoditățile create și promitem să fim și în continuare alături de voi.””, au mai adăugat cei din compania aeriană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram