/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ședința de judecată în dosarul lui Chirtoacă - anulată. Procurorul nu s-a prezentat

missing
03 iulie 2017, ora 11:09

Avocații primarului au contestat propunerea procurorului, însă pe motiv că acesta nu s-a prezentat, ședința a fost anulată.

Contactat de Tv8, procurorul Dumitru Robu a spus că nu a venit la ședință din motiv că nimeni nu l-ar fi informat că aceasta urma să aibă loc.

Amintim că pe data de 25 mai, după 4 ore de percheziții în biroul său de la Primărie și aproape 2 ore de percheziții în locuința sa, edilul fost reținut de CNA. La 22 iunie primarul Dorin Chirtoacă a primit încă 25 de zile de arest la domiciliu după ce a fost invinuit în dosarul parcărilor cu plată din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram