/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ 180 de moldoveni au rămas blocați pe aeroportul din Heraklion. În aeronavă se simțea fum

missing
03 iulie 2017, ora 09:40

“Pasagerii nu primesc nici o informație referitor la situația creată. In timpul zborul in interiorul aeronavei a fost emanat fum”, a mai scris unul din pasageri.

Potrivit unui pasager, pe lângă fumul din aeronavă, mai era și un flaps defectat: “Care se balanganea și tot avionul se balanganea în sus în jos. Avea căderi de înălțime, iar pilotul permanent băga viteza în motoare ca să țină înălțimea. Din aer condiționat ieșea un jet foarte mare de aer rece, ca fumul, pe care nu-l puteau opri și la un moment dat au impărțit plapume la copii că era frig.”

După ce au stat câteva ore în aeroport, reprezentanții FlyOne, i-au adunat pe pasageri și i-au cazat. Mai mult, oamenii spun: “Pe noi nimeni nimic nu ne-a anunțat. Stăm ca sechestrați în hotel”.

Reprezentanții companiei FlyOne nu au venit deocamdată cu nicio reacție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram