/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Bilanțul Poliției Capitalei. Cele mai multe accidente rutiere se produc la Botanica

missing
03 iulie 2017, ora 19:20

Bulevardul Dacia din sectorul Botanica este strada pe care se produc cele mai multe accidente rutiere din capitală. Doar în ultima jumătate de an, aici s-au înregistrat 40 de impacturi, în urma cărora doi oameni și-au pierdut viața, iar alți aproape 50 au fost răniți. Poliția spune că de vină ar fi și lungimea arterei, care ar avea în jur de 5 km.

Potrivit poliției, în sectorul Botanica, în ultima jumătate de an, au avut loc aproape 140 de accidente, în care și-au pierdut viața 6 persoane. În topul sectoarelor periculoase urmează Râșcani, Centru și Buiucani. Cel mai sigur, din punct de vedere al circulației rutiere, este la Ciocana.

„Cele mai multe accidente au fost înregistrate vineri, 100 accidente, 117 persoane traumatizate, 7 au decedat. Cele mai multe accidente au fost înregistrate între orele 14:00 – 20:00”, menționează Silviu Mușuc, șef adjunct Poliția Capitalei.

Oamenii legii susțin că numărul incidentelor în trafic rămâne practic neschimbat, în comparație cu anul trecut, doar că s-au înregistrat cu 3 decese mai mult.

„În 93 de cazuri asta e viteza neadecvată, o persoană se afla în stare de ebrietate, 56 de cazuri – nerespectarea distanței și o persoană conducea unitate de transport în stare de ebrietate narcotică”, a spus Mușuc.

Datele poliției mai arată că 20 la sută din numărul total de accidente au loc pe trecerile de pietoni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram