Fashionista Olia Stepanenco, un guru al stilului de la noi din țară, va avea propria emisiune despre modă, „Будни стилиста”, ce va fi difuzată în fiecare duminică la ora 11:00. Timp de jumătate de oră, tânăra va prezenta cele mai proaspete și mai interesante informații din lumea modei, dar și ce se ascunde în spatele activității de stilist.

„Emisiunea este despre modă, tendințe fashion, interviuri, informații exclusive și backstage la ceea ce se întâmplă în viața mea, pentru că de patru ani sunt stilistă, fac shopping personal, eliberarea garderobei, dar și sesiuni cu artiști și oameni celebri de la noi”, susține Olia.

„Будни стилиста” nu va conține doar știri externe, dar și știri despre designerii autohtoni și industria fashion din Moldova. Prezentatoarea va discuta despre tot ce are legătură cu frumusețea feminină și cea masculină.

Olia participă la toate evenimentele legate de modă atât din țară, cât și de peste hotare, iar în cadrul emisiunii va prezenta ce se întâmplă la săptămânile modei, la prezentări și evenimente fashion. Această emisiune nu va fi ca celelalte de pe piața mediatică. Va fi un produs proaspăt, calitativ, într-un format de tip Instagram.

„Nu este prima mea emisiune de modă. Am mai avut proiecte asemănătoare și toate au fost de succes. Eu susțin producătorii și designerii autohtoni și încerc la maximum să pun accent pe piața fashion din Moldova”, menționează stilista.

Urmăriți mai sus prima ediție a emisiunii „Будни стилиста”. Aceasta va fi difuzată în fiecare zi de duminică, ora 11:0.