/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Între viață și moarte. Femeia implicată în accidentul de la Măgdăcești nu era însărcinată

missing
03 iulie 2017, ora 17:56

În vârstă de 28 de ani, femeia a fost conectată la aparatele de respirație artificială. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral închis, o ruptură de splină și multiple fracturi. Mașina în care se afla tânăra a ieșit pe contrasens și a ciocnit violent un alt autoturism, în care se aflau doi salvatori. Ei nu se aflau în misiune.

Reamintim că, doi bărbați, în vârstă de 27 și, respectiv, 25 de ani, au murit pe loc în urma impactului. Cei doi erau angajați ai Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI. Cei doi sunt sergentul major al serviciului de salvare Alexei Stegărescu și sergentul serviciului de salvare Dumitru Glavan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram